Kreirano: Srijeda, 11 Kolovoz 2021 07:46

Poštovani,

 
ovim putem Vam želimo predstaviti novi projekt – portal za mlade Mladihr.hr.
 
Portal za mlade je platforma Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade Republike Hrvatske čiji je cilj informirati mlade o mogućnostima i inicijativama na europskoj i nacionalnoj razini, ali i o brojnim drugim temama i zanimljivostima. Portal je mjesto okupljanja mladih ljudi (15-30 godina), njihovih ideja, priča, fotografija, videa. Sav sadržaj pokriva sljedeća područja: obrazovanje, psihologiju, uključenost mladih u lokalnu zajednicu, kulturu, društveni život, poduzetništvo i slično.
Ideja je osim institucionalnog karaktera, portal maksimalno približiti mladima te kroz blogove, razgovore sa stručnjacima i suradnicima, istraživanja, iskustva i savjete mladih odgovoriti na mnoga pitanja i moguće dileme mladih.
Također, u kreiranje sadržaja za mlade uključila se i književnica Rosie Kugli, popularna među mlađom publikom, a koja će u svojim tjednim kolumnama pričati općenite životne priče, davati osvrte na knjige te biti dostupna mladima za sva njihova pitanja.
Više o našem radu možete pronaći na:
• službenoj web stranci https://mladihr.hr/
• službenom Instagram profilu https://www.instagram.com/mladihr.hr/
Ovom prilikom pozivamo Vas da podijelite naš sadržaj putem Vaših komunikacijskih platformi i time doprinesete bržem širenju istog kako bi se glas mladih čuo i dobio na važnosti. 
Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju.
Unaprijed hvala i srdačan pozdrav,
Tihana Kolec
 
  
REPUBLIKA HRVATSKA ǀ REPUBLIC OF CROATIA
Središnji državni ured za demografiju i mlade
Central State Office for Demography and Youth
 
   Kabinet državnog tajnika središnjeg državnog ureda
   Cabinet of the State Secretary of the Central State Office