Upute za upotrebu

Prvog rujna 2022. godine Centar za razvoj lokalne zajednice Alba započeo je provedbu projekta „Upute za upotrebu“ koji financira Središnji državni ured za demografiju i mlade, u iznosu od 50.000 kn.

Sportski tereni "Lastavica"

Općina Lasinja realizirala je projekt "Rekonstrukcija sportskih terena Lastavica", sufinanciran sredstvima Europske unije, prema natječaju za provedbu Podmjere 7.4. »Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu« – provedba tipa operacije 7.4.1. »Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući...

Zaželi, pokreni se i pomozi u Lasinji

Centar za razvoj lokalne zajednice Alba provodi projekt „Zaželi, pokreni se i pomozi u Lasinji“ u partnerstvu sa Centrom za socijalnu skrb Karlovac i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, Područni ured Karlovac. Projekt je započeo 12. svibnja 2021.g. potpisivanjem Ugovora s Ministarstvom rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

Rekonstrukcija ceste u Ulici sv. Florijana

Općina Lasinja realizirala je projekt "Rekonstrukcija ceste i izgradnja nogostupa u sklopu nerazvrstane ceste NC LA-11", sufinanciranjem sredstvima Europske unije (Europski poljoprivredni fond za ruralni razvoj: Europa ulaže u ruralna područja), prema Natječaju za provedbu podmjere 7.2., tipa operacije 7.2.2. "Ulaganja u građenje nerazvrstanih cesta" iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske 2014.-2020.