Kreirano: Četvrtak, 11 Ožujak 2021 11:23
Obavještavamo vas da Hrvatska gospodarska komora nastavlja sa ciklusom dvodnevnih edukacija za nositelje i organizatore turističkih sadržaja u prirodi, u suorganizaciji s Hrvatskom gorskom službom spašavanja (HGSS).   
Ako ste zainteresirani za sudjelovanje na edukaciji molimo Vas da se  javite do petka, 12. ožujka,  na adresu vsecen@hgk.hr  kako bi procijenili potencijalni broj sudionika i odredili termin održavanja edukacije u Županijskoj komori Karlovac, sukladno aktualnim epidemiološkim uvjetima. 
 
Podsjećamo da prema Zakonu o pružanju usluga u turizmu (NN 130/17) od 3. prosinca 2019. godine sve tvrtke/obrti i ostale pravne i fizičke osobe koje pružaju turističke usluge aktivnog i pustolovnog turizma moraju angažirati ili imati zaposlenu osobu s odgovarajućim domaćim ili stranim uvjerenjem, odnosno certifikatom kojim se utvrđuje sposobnost i razina vještine obavljanja pojedine aktivnosti. Više informacija na: https://www.hgk.hr/odjel-turizam/turisticke-usluge-aktivnog-i-pustolovnog-turizma-popis-aktivnosti
 
Cijena sudjelovanja je za tvrtke članice HGK iznosit će 150,00 kuna po polazniku, a za obrte, fizičke osobe i druge nečlanice HGK 300,00 kuna po polazniku. Cijena uključuje cjelodnevni program predavanja u trajanju od dva dana, završnu provjeru znanja te dobivanje uvjerenja o pohađanju.