Kreirano: Srijeda, 10 Veljača 2021 09:22
 
Poštovani stanovnici Općine Lasinja,
 
Karlovačka županija provodi II. krug anonimnog online ispitivanje stava javnosti, s ciljem dobivanja uvida u postojeće stanje mobilnosti i učinkovitog zadovoljavanja  Vaših postojećih i budućih potreba za mobilnošću. 
 
Upitnik je namijenjen stanovnicima svih administrativnih naselja Karlovačke županije, koji do sada nisu sudjelovali, a podijeljen je na sljedećih 5 tematskih područja:
 
    -osnovne i statističke informacije
    -sredstva mobilnosti
    -informacije o putovanjima
   -promjena navika putovanja
    -stavovi i motivacije
 
Navedena tematska područja, odnose se na Vaše dosadašnje navike i stavove, odnosno načine putovanja izvan ograničenja uzrokovanih trenutnom pandemijom bolesti COVID-19.
 
Molimo Vas da precizno i potpuno odgovorite na pitanja kroz 5 kratkih cjelina i pridonesete stvaranju zajedničke vizije održive mobilnosti. Podijelite link upitnika svojim ukućanima, prijateljima i kolegama s prebivalištem na području Karlovačke županije i pomozite nam poboljšati prometni sustav županije.
 
Online upitnik je moguće ispuniti do 21. veljače  2021.g., a dostupan je na poveznici: https://www.kazup.hr/index.php/aktualno/razvijamo-odrzivi-prometni-sustav-zajedno 
 
Napominjemo da je do sada, sa područja općine Lasinja popunjeno  samo  6 upitnika, stoga Vas pozivamo da se odazovete istraživanju.
Zahvaljujemo na suradnji.